• Informações

• Comentários

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03828255

Versão: 1

Notebook HP EliteBook 8460p - O Touchpad para de funcionar depois de tocar no canto superior esquerdo

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 05-Jul-2013

Última atualização : 05-Jul-2013

DESCRIPTION
O touchpad Synaptics para de funcionar ao tocar no canto superior esquerdo do touchpad.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento aplicam-se ao seguinte:
Computador:
  • Notebook HP EliteBook 8460p
RESOLUÇÃO
O computador está funcionando conforme projetado. Para corrigir esse recurso, siga este procedimento:
1. Clique em Iniciar, Configurações, Painel de Controle.
2. Clique em Mouse.
3. Clique em Configurações do dispositivo, clique duas vezes em Synaptics LuxPad V7.5 em PS/2 Porta 3.
4. Selecione Toque e depois clique no ícone de configurações.
5. Desmarque a opção Clique duas vezes para ativar ou desativar o touchpad.
6. Clique em Fechar.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8460p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03803420

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.