• Informações
    Estamos atualizando o nosso site

Se você encontrar algum erro, tente novamente mais tarde.

Carregando...

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03753814

Versão: 1

PC Notebook HP ProBook 4440s - A instalação do SoftPaq 56963 não funciona

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-May-2013

Última atualização : 09-May-2013

DESCRIPTION
O utilitário System Software Manager (SSM) HP não pode instalar o SP56963.exe.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4440s
Notebook HP EliteBook 8440p
Notebook HP EliteBook 8460p
Notebook HP EliteBook 8470p
Notebook HP EliteBook 8570p
PC notebook EliteBook Folio 9470m
Notebook HP ProBook 6460b
Notebook HP ProBook 6470b
Notebook HP ProBook 6570b
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o seguinte SoftPaq:
Descrição do SoftPaq
Notas sobre a versão
Baixar SoftPaq
Driver Intel USB 3.0
Versão: 1.0.4.225 REV A

observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há mais novas versões em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8440p Notebook PC, HP EliteBook 8460p Notebook PC, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC, HP ProBook 6460b Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03717927

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.