• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03753810

Versão: 1

PCs Notebook HP Elitebook, Probook - O adaptador WiDi está desativado e um ponto amarelo de exclamação aparece ao lado de Controlador host USB após a instalação do Software WiDi

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-May-2013

Última atualização : 09-May-2013

DESCRIPTION
O dongle USB HID (Dispositivo de Interface Humana) no adaptador remoto WiDi (Intel Wireless Display) não funciona depois de desempacotar ou instalar o software WiDi. Um ponto de exclamação amarelo aparece ao lado de Controlador Host USB Intel WiUSB-IF xHCI no Device Manager.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2170p
Notebook HP EliteBook 2570p
Notebook HP EliteBook 8470p
Notebook HP EliteBook 8570p
PC notebook EliteBook Folio 9470m
Notebook HP ProBook 4340s
Notebook HP ProBook 4341s
Notebook HP ProBook 4440s
Notebook HP ProBook 4441s
Notebook HP ProBook 4540s
Notebook HP ProBook 4740s
Notebook HP ProBook 6470b
Notebook HP ProBook 6570b
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale um dos seguintes SoftPaqs:
Descrição do SoftPaq
Notas sobre a versão
Baixar SoftPaq
Intel WiDi Software for Microsoft Windows 8
Versão: 3,5.40,0
Software Intel WiDi
Versão: 3,5.40,0
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há mais novas versões em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2170p Notebook PC, HP EliteBook 2570p Notebook PC, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC, HP ProBook 4340s Notebook PC, HP ProBook 4341s Notebook PC, HP ProBook 4440s Notebook PC, HP ProBook 4540s Notebook PC, HP ProBook 4740s Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03710165

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.