• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03753804

Versão: 1

PCs Notebooks HP - O endereço IP não foi atribuído durante a inicialização de rede

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-May-2013

Última atualização : 09-May-2013

DESCRIPTION
O notebook não pode estabelecer uma conexão com o servidor. Um endereço IP não foi atribuído durante a inicialização de rede.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8470p
Notebook HP EliteBook 8570p
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8570w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8770w
Notebook HP ProBook 6470b
Notebook HP ProBook 6570b
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o seguinte SoftPaq:
Modelos afetados
Descrição do SoftPaq
Notas sobre a versão
Baixar SoftPaq
Notebook HP EliteBook 8470p
Notebook HP ProBook 6470b
Notebook HP Elitebook 8570p
Notebook HP ProBook 6570b
Atualização do BIOS do sistema de notebook HP
Versão: F.40 REV: S
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8770w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8570w
Atualização do BIOS do sistema de notebook HP
Versão: F.40

Observação: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook 8570w Mobile Workstation, HP EliteBook 8770w Mobile Workstation, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03698754

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.