• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03753595

Versão: 1

PCs Notebook HP EliteBook Folio 9470m - Ícones duplicados são exibidos no Gerenciador de discos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-May-2013

Última atualização : 09-May-2013

DESCRIPTION
HP_RECOVERY (E:) e HP_TOOLS (D:) são duplicados no Gerenciador de discos, como se duas partições tivessem sido criadas.
observação:
A HP_RECOVERY (E:) duplicada e HP_TOOLS (D:) os arquivos levam ao mesmo local que os originais, não há diferença alguma entre eles e os arquivos originais.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento aplicam-se ao seguinte:
Computador:
  • PC notebook EliteBook Folio 9470m
Sistemas operacionais:
  • Microsoft Windows 8 Pro
RESOLUÇÃO
O computador está funcionando conforme projetado pela Microsoft UEFI. A duplicação ocorre por causa de uma configuração de atributo necessária na partição.

Hardware platforms affected : HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03744752

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.