• Informações
    Estamos atualizando o nosso site

Se você encontrar algum erro, tente novamente mais tarde.

Carregando...

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03753588

Versão: 1

PCs Notebooks HP - O módulo WWAN permanece desativado após o upgrade para o Windows 8

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-May-2013

Última atualização : 09-May-2013

DESCRIPTION
A rede WWAN fica no estado desativado após o computador ser atualizado para o Windows 8.

ABRANGÊNCIA
As informações contidas neste documento aplicam-se ao seguinte:
Sistemas:
  • Notebook HP EliteBook 2170p
  • Notebook HP EliteBook 2560p
  • Tablet PC HP EliteBook 2760p
  • Notebook HP EliteBook 8460p
  • Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8460w
  • Notebook HP EliteBook 8470p
  • Notebook HP EliteBook 8560p
  • Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8560w
  • Notebook HP EliteBook 8570p
  • Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8570w
  • Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8760w
  • Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8770w
  • PC notebook EliteBook Folio 9470m
  • Notebook HP ProBook 2570p
  • Notebook HP ProBook 6460b
  • Notebook HP ProBook 6470b
  • Notebook HP ProBook 6560b
  • Notebook HP ProBook 6570b
RESOLUÇÃO
Siga as etapas fornecidas para resolver esse problema.
  1. Inicie o computador.
  2. Pressione a tecla F10 para entrar na configuração do BIOS.
  3. Selecione Restaura Padrões.
  4. Em Carregar Padrões, selecione Sim.
  5. Selecione Salvar alterações e sair.
  6. Em Salvar alterações e sair, selecione Sim.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2170p Notebook PC, HP EliteBook 2560p Notebook PC, HP EliteBook 2760p Tablet PC, HP EliteBook 8460p Notebook PC, HP EliteBook 8460w Mobile Workstation, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8560p Notebook PC, HP EliteBook 8560w Mobile Workstation, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook 8570w Mobile Workstation, HP EliteBook 8760w Mobile Workstation, HP EliteBook 8770w Mobile Workstation, HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC, HP ProBook 6460b Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6560b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03741474

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.