SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identificação do documento: c03753575

Versão: 1

PCs Notebook HP EliteBook e ProBook - Os módulos WWAN são desconectados ao fazer uma conexão de banda larga por meio de uma VPN

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-May-2013

Última atualização : 09-May-2013

DESCRIPTION
A conexão de banda larga é perdida ao usar uma VPN (Rede Virtual Privada). Isso só ocorre com os módulos WWAN Ericsson F5521 (HP hs2340) ou F5321 (HP hs2350) .

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2170p
Notebook HP EliteBook 2560p
Notebook HP EliteBook 2560p
Notebook HP EliteBook 2570p
Notebook HP EliteBook 2570p
Notebook HP EliteBook 8460p
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8460w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8460w
Notebook HP EliteBook 8470p
Notebook HP EliteBook 8560p
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8560w
Notebook HP EliteBook 8570p
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8570w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8760w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8760w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8760w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8770w
PC notebook EliteBook Folio 9470m
Notebook HP ProBook 6460b
Notebook HP ProBook 6465b
Notebook HP ProBook 6470b
Notebook HP ProBook 6560b
Notebook HP ProBook 6565b
Notebook HP ProBook 6570b
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o seguinte SoftPaq:
Descrição do SoftPaq
Notas sobre a versão
Baixar SoftPaq
Drivers móveis de banda larga Ericsson
Versão: 7,2.4,1
Revisão: Um

observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há versões mais recentes em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2170p Notebook PC, HP EliteBook 2560p Notebook PC, HP EliteBook 2570p Notebook PC, HP EliteBook 8460p Notebook PC, HP EliteBook 8460w Mobile Workstation, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8560p Notebook PC, HP EliteBook 8560w Mobile Workstation, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook 8570w Mobile Workstation, HP EliteBook 8760w Mobile Workstation, HP EliteBook 8770w Mobile Workstation, HP EliteBook Folio 9470m Notebook PC, HP ProBook 6460b Notebook PC, HP ProBook 6465b Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6560b Notebook PC, HP ProBook 6565b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03732269

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.