• Informações

Identificação do documento: c03527304

Versão: 1

Aviso: Aparece uma corrupção de vídeo na tela ao inicializar ou continuar após uma hibernação

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 12-Oct-2012

Última atualização : 26-Oct-2012

DESCRIPTION
Aparece uma corrupção de vídeo na tela ao inicializar ou continuar após o modo de hibernação Este problema só ocorre com Linux SuSE instalado.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4730s
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
O driver gráfico Intel para Novell SuSE Linux Enterprise Desktop (SLED) 11
SP1
VERSÃO: 2,6.37 REV: B
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4730s Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : SUSE Linux 5.0 (deleted) SUSE Linux 6.0 for Alpha (deleted) SUSE Linux 6.1 (deleted) SUSE Linux 6.2 (deleted) SUSE Linux 6.3 (deleted) SUSE Linux 6.4 (deleted) SUSE Linux 7.0 (deleted) SUSE Linux 7.0 for Alpha (deleted) SUSE Linux 7.1 (deleted) SUSE Linux 7.2 (deleted) SUSE Linux Enterprise Server 10 (x86) (deleted) SUSE Linux Professional 7.2 (deleted) SUSE Linux Professional 7.3 (deleted) SUSE Linux Professional 8.0 (deleted) SUSE Linux Professional 8.1 (deleted) SUSE Linux Professional 8.2 (deleted)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03478594

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.