Identificação do documento: c03518621

Versão: 1

Notebooks HP - O QuickLaunch SoftPaq faz com que o layout do teclado japonês seja alterado para inglês

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 08-Oct-2012

Última atualização : 15-Oct-2012

DESCRIPTION
Depois de instalar o sp49104.exe (QuickLaunch Bar v6.50.17.1) no Microsoft Windows XP, o layout do teclado japonês físico (106 teclas) muda para o layout do teclado inglês (101/102 teclas).

ABRANGÊNCIA
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8730w
RESOLUÇÃO
Para corrigir esse problema, faça o seguinte:
1. Abra um novo documento no Notepad, e copie e cole o seguinte texto nele:
Windows Registry Editor Version 5,00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\i8042prt\Parameters]
"LayerDriver JPN"="kbd106.dll"
"LayerDriver KOR"="kbd101a.dll"
"OverrideKeyboardType"=dword:00000007
"OverrideKeyboardSubtype"=dword:00000002
"OverrideKeyboardIdentifier"="PCAT_106KEY"
2. Salve o arquivo como keyboard.reg. Não use a extensão padrão .txt.
3. Clique duas vezes no arquivo keyboard.reg para gravar o conteúdo no Registro de Windows.
4. Reinicie o notebook. O layout do teclado agora está restaurado novamente para japonês.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8730w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03466332

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.