• Informações

Identificação do documento: c03424405

Versão: 1

Notebooks HP - Não é possível instalar o driver de áudio IDT no ambiente SCCM

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 20-Jul-2012

Última atualização : 26-Jul-2012

DESCRIPTION
A instalação do driver de áudio IDT pelo .inf parece funcionar corretamente e o Gerenciador de Dispositivos não exibe nenhum erro. Ao clicar duas vezes na guia SRS Premium Sound no painel de controle, será exibida a seguinte mensagem de erro: "Não foi possível encontrar o arquivo .startup!"

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8560p
Notebook HP ProBook 6560b
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de áudio IDT HD
VERSÃO: 6.10.6367.0; 5.10.6367.0 REV: A
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e software atualizados para o computador no site de drivers e downloads da HP.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560p Notebook PC, HP ProBook 6560b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03404407

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.