• Informações

Identificação do documento: c03403839

Versão: 1

Notebooks HP - A virtualização não pode ser ativada remotamente através de várias unidades com o SCCM

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 09-Jul-2012

Última atualização : 09-Aug-2012

DESCRIPTION
A opção de virtualização na BIOS do notebook não está ativada por padrão. Embora isso possa ser feito manualmente em unidades de notebook individuais, não pode ser feito remotamente para vários notebooks usando o Microsoft System Center Configuration Manager.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8460p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
TÍTULO: HP System Software Manager
VERSÃO: 2.15 Rev. A
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8460p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03371050

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.