• Informações

Identificação do documento: c03365635

Versão: 1

Notebooks HP - As mensagens de status do HP Hotkey interferem nos macros de outros programas

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 07-Jun-2012

Última atualização : 13-Jul-2012

DESCRIPTION
As mensagens de status do HP Hotkey Support para as teclas Caps Lock e Num Lock podem interferir na configuração personalizada de macros de outros programas.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8560p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, edite o registro do Windows para alterar as configurações padrão do HP Hotkey Support.
WARNING! Antes de alterar o registro, faça uma cópia de backup. Para fazer um backup, abra o editor de registro e clique em Arquivo > Exportar.
  1. Abra o Bloco de notas.
  2. Copie o seguinte texto e cole-o em um documento novo de texto:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Widcomm\BTConfig\General]
    "KeyIndication"=dword:00000000
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Hewlett-Packard\HP Software Framework]
    "AllowToasterNotification"="False"
  3. Salve o arquivo de texto com uma extensão *.reg (por exemplo, toaster.reg).

4. Clique duas vezes no arquivo para aplicar as alterações ao registro.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03273941

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.