Identificação do documento: c03364064

Versão: 1

Notebooks HP - O notebook apresenta erro de parada (tela azul) com o cliente Juniper Junos Pulse VPN

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 06-Jun-2012

Última atualização : 13-Jul-2012

DESCRIPTION
O notebook apresenta um erro de parada (tela azul) ao fazer uma conexão de rede com o cliente Juniper Junos Pulse VPN. O código de parada é:
*** STOP: 0x0000012E
Este problema ocorre com o software a seguir instalado:
  • Juniper Junos Pulse VPN Client.
  • Driver de banda larga móvel HP lt2510VZW versão 1.23.016.001 ou anterior.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8460p
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8460w
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Novatel Mobile Broadband Drivers - Verizon LTE
VERSÃO: 1,23.017,002 REV: A
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8460p Notebook PC, HP EliteBook 8460w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03343121

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.