• Informações

Identificação do documento: c03364058

Versão: 1

Notebooks HP - O HP 3D DriveGuard pode não ser instalado com o SCCM

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 06-Jun-2012

Última atualização : 13-Jul-2012

DESCRIPTION
O HP 3D DriveGuard não pode ser instalado quando a conta de sistema no Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) está sendo usada.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2540p
Notebook HP EliteBook 6930p
Notebook HP EliteBook 8540p
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8540w
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
HP 3D DriveGuard
VERSÃO: 4.1.14.1 REV: A
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 6930p Notebook PC, HP EliteBook 8540p Notebook PC, HP EliteBook 8540w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03338002

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.