• Informações

Identificação do documento: c03364051

Versão: 1

Notebooks HP - Notebook com adaptador Wi-Fi Ralink perde a conexão de rede ao se deslocar entre APs

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 06-Jun-2012

Última atualização : 13-Jul-2012

DESCRIPTION
Ao se deslocar com o notebook entre vários pontos de acesso (APs), um notebook com um adaptador de rede sem fio Ralink fica desconectado da rede.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4320s
Notebook HP ProBook 4320s
Notebook HP ProBook 4320s
Notebook HP ProBook 4330s
Notebook HP ProBook 4520s
Notebook HP ProBook 4530s
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de adaptador de LAN sem fio Ralink 802.11 b/g/n
VERSÃO: 3.2.12.0
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4320s Notebook PC, HP ProBook 4330s Notebook PC, HP ProBook 4520s Notebook PC, HP ProBook 4530s Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Home Microsoft Windows XP Pro Microsoft Windows XP Professional Edition

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03213774

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.