Identificação do documento: c03318169

Versão: 1

Notebooks HP - Sem saída de áudio nos alto-falantes externos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 07-May-2012

Última atualização : 30-May-2012

DESCRIPTION
Depois de instalar o SoftPaq 51129 que forneceu uma atualização de driver de áudio, não há mais nenhuma saída de áudio pela porta de saída de áudio (plugue dos fones de ouvido/alto-falante). O alto-falante interno não é afetado e suas funções permanecem como esperado.

ABRANGÊNCIA
Notebook Compaq 510
Notebook Compaq 511
Notebook Compaq 516
Notebook Compaq 610
Notebook Compaq 615
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de áudio de alta definição (HD) IDT
VERSÃO: 6,10.6222,0
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : Compaq 510 Notebook PC, Compaq 511 Notebook PC, Compaq 516 Notebook PC, Compaq 610 Notebook PC, Compaq 615 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03283996

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.