• Informações

Identificação do documento: c03318155

Versão: 1

Notebooks HP - A criptografia de unidade da Symantec falha com SSDs Micron

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 07-May-2012

Última atualização : 30-May-2012

DESCRIPTION
Depois de executar uma criptografia completa de disco com o Endpoint Encryption da Symantec, o notebook não consegue progredir à tela de logon da Symantec. Ele pode travar na declaração de que a autenticação de pré-inicialização está carregando ou apenas apresentar uma tela sem imagem indefinidamente. Reiniciar o notebook não resolve este problema.
Este problema ocorre somente em notebooks com unidades de estado sólido Micron.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8460p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, entre em contato com o suporte ao cliente da Symantec para atualizar o Symantec Endpoint Encryption 12.x para a versão mais recente. Para obter mais informações, consulte www.symantec.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8460p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03281000

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.