• Informações

Identificação do documento: c03318144

Versão: 1

Notebooks HP - Não é possível usar o SCCM para enviar o BIOS versão F.25 a um cliente pela rede

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 07-May-2012

Última atualização : 30-May-2012

DESCRIPTION
Ao usar o System Center Configuration Manager de Microsoft (SCCM) para enviar a atualização de BIOS para a versão F.25 a um cliente pela rede, o servidor não pode enviar a atualização e a atualização falha.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8460p
RESOLUÇÃO
Para instalar o BIOS pela rede, siga uma destas opções:
  • Em uma interface de linha de comando, digite o comando a seguir e pressione [Enter]:
    hpqflash.exe -s -a -f68SCF.CAB -phpqssm.bin
  • Extraia o arquivo SP56699.exe em uma pasta com um arquivo SP56699.CVA e depois execute HOQRUN.exe. HOQRUN.exe faz referência ao arquivo MAP.INI e, em seguida, instale o BIOS versão F.25 em um cliente no modo silencioso.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8460p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Pro(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03280102

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.