• Informações

Identificação do documento: c03098530

Versão: 1

Notebooks HP - O Notebook Não Consegue Inicializar Quando a Unidade eSATA é o Dispositivo Primário de Inicialização

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
O notebook não consegue inicializar se uma unidade de disco rígido interna estiver conectada e uma unidade de disco rígido externa eSATA for o dispositivo primário de inicialização.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2540p
Notebook HP EliteBook 8540p
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8740w
RESOLUÇÃO
Alguns notebooks HP vendidos antes de 2011 não tem a capacidade de conectar um disco rígido externo eSATA para uso como um dispositivo primário de inicialização. Os notebooks HP vendidos em 2011 e mais recentes, no entanto, tem o suporte completo para usar um disco rígido externo eSATA como um dispositivo primário de inicialização.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 8540p Notebook PC, HP EliteBook 8740w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02833974

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.