• Informações

Identificação do documento: c03098522

Versão: 1

Notebooks HP - O Notebook Para de Responder e uma Mensagem de Erro Aparece ao Retornar do Modo em Espera

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
O notebook para de responder e uma mensagem de erro aparece ao sair do modo de espera. Este problema geralmente ocorre depois que o notebook permaneceu em modo de espera para um longo período de tempo.
Mensagem de erro: 0x0000007F . Physical Memory Dump.
Related technical information:
BugCheck 7F, {8, 80050033, 6f8, fffff800010311af} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiDoubleFaultAbort+b8 )
BugCheck 7F, {8, 80050033, 6f8, fffff80001031090} Probably caused by : VIDEOPRT.SYS ( VIDEOPRT!pVideoPortPowerDispatch+2e4 )
BugCheck 7F, {8, 80050033, 6f8, fffff80001112b99} Probably caused by : VIDEOPRT.SYS ( VIDEOPRT!pVideoPortPowerDispatch+23c )

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8540p
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, execute uma das seguintes soluções.
1. Desative o reinicio do modo de espera.
OU
  1. Pressione F10 após ligar o notebook para entrar na configuração de BIOS.
  2. Selecione Configuração do sistema.
  3. Desmarque Intel HT Technology.
  4. Salve e saia.
  5. Reinicie o notebook.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Pro 64-Bit Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02536175

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.