• Informações

Identificação do documento: c03098505

Versão: 1

Notebooks HP - Os recursos gráficos do notebook param de responder ao usar as Ferramentas de diagnóstico HP padrão ou a ferramenta Microsoft DirectX Diagnostic

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
Os recursos gráficos do notebook param de responder ao usar as ferramentas de diagnóstico HP padrão ou a ferramenta Microsoft DirectX Diagnostic.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP Compaq 6735b
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o driver de vídeo ATI e o painel de controle, VERSÃO: 8,635.1-090810A1-087094C REV: A (SP45132).
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Painel de controle e driver de vídeo ATI, VERSÃO: 8,635.1-090810A1-087094C REV: A
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Compaq 6735b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01890513

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.