Identificação do documento: c03098504

Versão: 1

Notebooks HP - O dispositivo de áudio Bluetooth para de funcionar devido a versão mais antiga do Cisco Security Agent

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
Ao instalar o driver de áudio Bluetooth Broadcom, uma mensagem de erro do Windows aparece e o computador para de responder repentinamente. A mensagem de erro é semelhante à seguinte.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1)
BugCheck D1, {a61c3f08, 2, 8, a61c3f08}
Provavelmente causado por: btaudio.sys ( btaudio+df08 )

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2530p
Notebook HP EliteBook 6930p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, atualize o Cisco Security Agent para a versão 5.2.0.263 ou posterior a partir de www.cisco.com.
Nota: Um ou mais dos links acima o levarão para fora do site da Hewlett-Packard na web. A HP não controla e não é responsável pelas informações existentes fora do seu site.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2530p Notebook PC, HP EliteBook 6930p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01888961

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.