• Informações

Identificação do documento: c03098502

Versão: 1

Notebooks HP - A unidade de disco rígido não pode ser inicializada usando o Wake On LAN

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
O computador não inicializará a partir da Unidade de disco rígido (HDD) ao usar o Wake On LAN (WOL).

ABRANGÊNCIA
PC notebook HP 2140 mini
RESOLUÇÃO
Para corrigir esse problema, execute as etapas a seguir.
  1. Ligue ou reinicie o notebook.
  2. Pressione F10 quando o logotipo da HP for exibido.
  3. Pressione a tecla de seta para a direita para selecionar Configuração do sistema.
  4. Pressione a tecla de seta para baixo para selecionar Opções de dispositivo integrado e pressione Enter.
  5. Pressione a tecla de seta para baixo para selecionar Wake on LAN.
  6. Pressione a tecla de seta para a direita para ativar o Wake on LAN.
  7. Pressione F10 para aceitar as alterações de configuração de BIOS.
  8. Pressione F10 novamente e pressione Enter. Pressione F10 para salvar as alterações e sair.
O notebook será reiniciado.

Hardware platforms affected : HP Mini 2140 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01855096

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.