• Informações

Identificação do documento: c03098495

Versão: 1

Notebooks HP - O notebook pode parar de responder intermitentemente ao inicializar depois de instalar o Avast! Antivírus

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
O notebook pode parar de responder intermitentemente ao inicializar depois de instalar o software Avast! Antivírus.

ABRANGÊNCIA
Os notebooks específicos afetados por esse problema estão listados na seção Plataformas de hardware afetadas, na parte final deste aviso.
RESOLUÇÃO
Para corrigir esse problema, execute as etapas a seguir:
  1. Reiniciar o notebook caso necessário.
  2. Clique duas vezes no ícone do Avast (globo girando) na barra de tarefas.
  3. Clique em Detalhes.
  4. Clique duas vezes em Fornecedor de proteção padrão.
  5. Selecione a guia Avançado e então adicione C:\Windows\System32\VGA.DLL à lista de exceções de varredura.
  6. Clique em OK.

Hardware platforms affected : HP Mini 2140 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Home Edition(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01844399

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.