• Informações

Identificação do documento: c03098450

Versão: 1

Estação de Trabalho HP xw9400 - A Estação de Trabalho Pode Travar com o Driver de Gráfico Acelerado NVIDIA

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
Após instalar o driver de gráfico acelerado NVIDIA na estação de trabalho mencionada na seção de escopo, ela pode travar ao utilizar aplicações gráficas mais pesadas.

ABRANGÊNCIA
  • Estação de trabalho HP xw9400
  • Somente processador(es) Quad-Core AMD Opteron (todas as velocidades)
  • RedHat Enterprise Linux WS 5.2 i386 (somente de 32 bits)
  • RedHat Enterprise Linux WS 4.6 i386 (somente de 32 bits) e superiores
  • Driver de gráfico acelerado NVIDIA versão 169.09 ou 173.xx.xx
RESOLUÇÃO
  • A HP recomenda substituir o driver de gráfico acelerado NVIDIA versão 169.09 pela versão de driver 169.19, caso o sistema trave.
    Além disso, os drivers de gráfico acelerado NVIDIA da série de versão 177 (quando liberado) também corrigirão este problema.

Hardware platforms affected : HP xw9400 Workstation

Sistemas operacionais afetados : Red Hat Enterprise Linux 5 Desktop (x86-64) SW(Standard HP Product) Red Hat Enterprise Linux WS 4.0 (AMD64/EM64T) SW(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA01482816

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.