• Informações

Identificação do documento: c03098358

Versão: 1

Notebooks HP - Monitores de Notebook Corrompidos ou Placas de Vídeo Confusos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
O notebook não processa os dados gráficas corretamente resultando em imagens ausentes ou corrompidas.
Isso inclui:
  1. Áreas em branco.
  2. Caixas de diálogo que aparecem cinzas ou escurecidas.
  3. Tela de logon embaralhada.
  4. Linhas cruzando ao longo da tela.
  5. Incapacidade de refazer ou atualizar os dados gráficos.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2540p
Notebook HP EliteBook 8440p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale o seguinte SoftPaq para atualizar o driver do dispositivo do adaptador de gráficos Intel.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver Intel High-Definition (HD) Graphics com a tecnologia Turbo Boost.
VERSÃO: 6,14.10,5338
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 8440p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02852782

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.