• Informações

Identificação do documento: c03098352

Versão: 1

Notebooks HP - Monitor Interno é Dividido Horizontalmente

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
O monitor interno do notebook se divide intermitentemente em duas áreas horizontais. Este problema ocorre quando o notebook é acoplado, desacoplado, travado ou a tampa é fechada e reaberta em seguida.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2540p
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o SoftPaq apropriado, de acordo com o sistema operacional do notebook.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Windows XP: Driver Intel High-Definition (HD) Graphics com a tecnologia Turbo Boost.
VERSÃO: 6,14.10,5338
Windows Vista/Win7 32: Intel HD Graphics com a tecnologia Turbo Boost
VERSÃO: 8,15.10,2302
Windows Vista/Win7 64: Intel HD Graphics com a tecnologia Turbo Boost
VERSÃO: 8,15.10,2302
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02694042

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.