• Informações

Identificação do documento: c03098344

Versão: 1

Aviso: Estações de trabalho HP Z210 - Talvez não seja possível instalar o Linux

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 23-Nov-2011

Última atualização : 15-Dec-2011

DESCRIPTION
A instalação do Linux pode falhar na estação de trabalho HP Z210 no escopo deste documento.
Sintomas:
O sistema pode falhar durante a instalação com a seguinte mensagem de erro.
PCI: Using ACPI for IRQ routing
PCI: If a device doesn't work, try "pci=routeirq". If it helps, port a report

ABRANGÊNCIA
As informações deste documento se aplicam aos sistemas listados com a seguinte configuração:
Sistemas:
  • Estação de trabalho com minitorre conversível HP Z210
  • Estação de trabalho de formato pequeno HP Z210
Sistemas operacionais:
  • Computador de mesa Red Hat Enterprise para Linux 5 (x86)
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, instale o Red Hat Enterprise Linux usando um modo de texto, modo de instalação baseado no teclado. Reinicie a instalação.
  1. No prompt " boot:", de inicialização da instalação do RHEL, digite " linux pci=nosort".
  2. Continue e siga as instruções.

Hardware platforms affected : HP Z210 Convertible Minitower Workstation, HP Z210 Small Form Factor Workstation

Sistemas operacionais afetados : Red Hat Enterprise Linux 5 Desktop (x86) SW(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02845701

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.