Identificação do documento: c03079022

Versão: 1

Notebooks HP - A Imagem Personalizada Com PXE Falha Devido à Ausência dos Drivers do Dispositivo

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 04-Nov-2011

Última atualização : 14-Nov-2011

DESCRIPTION
Ao dispor uma imagem com o ambiente de execução de pré-inicialização da Microsoft (PXE), o notebook de destino pode não ser reconhecido devido à ausência dos drivers do dispositivo. Como um resultado, a imagem pode não ser exibida.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 6560b
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, injete os drivers de dispositivo ausentes na imagem .WIM baseada no WinPE.
  1. Abra a interface de linha de comando.
  2. Digite os seguintes comandos:
    DISM.exe /Mount-Wim /WimFile:C:\winpe3c\ISO\sources\boot.wim /index:1 /MountDir:C:\winpe3c\mount
    Dism /image:C:\winpe3c\mount /Add-Driver /driver:C:\NIC\IntelNIC\WIN7x32\E1K6232.INF
    DISM.exe /unmount-Wim /MountDir:C:\winpe3c\mount /Commit
Para adicionar outros drivers à imagem do WinPE, modifique o segundo comando de acordo.

Hardware platforms affected : HP ProBook 6560b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03062469

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.