• Informações

Identificação do documento: c03034881

Versão: 1

Notebooks HP - Espaço de cor da escala de cinza no painel de exibição forma linhas verticais

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 29-Sep-2011

Última atualização : 07-Oct-2011

DESCRIPTION
Quando um espaço de cor da escala de cinza é definido para um painel de exibição interno ou externo, linhas verticais aparecem como resultado.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 2540p
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Placa de vídeo Intel High-Definition (HD) com tecnologia Turbo Boost.
VERSÃO: 8,15.10,2413
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03019330

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.