• Informações

Identificação do documento: c03034876

Versão: 1

Notebooks HP - Notebook apresenta erro de parada (tela azul) ao atualizar o driver do dispositivo do adaptador de placa de vídeo Intel

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 29-Sep-2011

Última atualização : 07-Oct-2011

DESCRIPTION
Ao atualizar o driver de dispositivo do adaptador de placa de vídeo Intel para a versão 6.14.10.5338, o notebook encontra um erro de parada (tela azul). O código de parada é: 0x000000EA.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4520s
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver Intel High-Definition (HD) Graphics com a tecnologia Turbo Boost.
VERSÃO: 6,14.10,5355
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4520s Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA03017526

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.