Identificação do documento: c02962639

Versão: 1

Notebooks HP - Windows não pode verificar o editor do driver Intel Chipset

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Aug-2011

Última atualização : 23-Aug-2011

DESCRIPTION
Ao implantar remotamente o SoftPaq 52145 (sp52145.exe) usando a ferramenta de software PNPUNATTEND, a mensagem de erro a seguir aparece:
O Windows não pode verificar o editor deste software de driver:
\Intel Chipset Installation Utility\sp52145\All\Tcreek.inf
\Intel Chipset Installation Utility\sp52145\WIN7\Tcreek.inf
Estes erros requerem intervenção do usuário para serem eliminados.

ABRANGÊNCIA
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8560w
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaq.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Utilitário de Instalação do Chipset Intel
VERSÃO: 9.2.0.1031 REV: M
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02941995

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.