Identificação do documento: c02962627

Versão: 1

Notebooks HP - Arquivos de ajuda e suporte aparecem corrompidos no Microsoft Office 2010

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Aug-2011

Última atualização : 23-Aug-2011

DESCRIPTION
Os arquivos de ajuda e suporte parecem estar corrompidos no Microsoft Office 2010. Esse problema acontece apenas com alguns idiomas.

ABRANGÊNCIA
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8560w
RESOLUÇÃO
Para corrigir esse problema, use as etapas a seguir.
  1. Clique em Exibir e solicitar downloads de hotfix exibido na parte superior do site.
  2. Selecione a caixa de seleção para Microsoft Office 2010.
  3. Insira seu endereço de e-mail e as informações necessárias para obter o hotfix. O hotfix é enviado via e-mail.
  4. Faça download do hotfix do e-mail para o PC.
  5. Descompacte os arquivos e execute o executável (.exe). Confirme a instalação bem-sucedida.
  6. Inicie novamente o arquivo de ajuda e verifique se o conteúdo dele é carregado adequadamente.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02924356

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.