Identificação do documento: c02962624

Versão: 1

Notebooks HP - Notebook para de responder quando o modo Hibernar é usado

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Aug-2011

Última atualização : 23-Aug-2011

DESCRIPTION
O notebook para de responder quando é colocado no modo Hibernar.

ABRANGÊNCIA
Notebook Compaq Presario Série CQ43-100
Notebook Compaq Presario Série CQ43-100
Notebook Compaq Presario Série CQ43-200
Notebook Compaq Presario Série CQ57-100
Notebook Compaq Presario Série CQ57-200
Notebook série HP 2000-100
Notebook série HP 2000-200
Notebook HP 430
Notebook HP 431
Notebook HP 630
Notebook HP 631
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o SoftPaq a seguir para atualizar o firmware do BIOS.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
HP Notebook System BIOS Update (Intel Processors)
VERSÃO: F.18 REV: A
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : Compaq Presario CQ43-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ43-200 Notebook PC series, Compaq Presario CQ57-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ57-200 Notebook PC series, HP 2000-100 Notebook PC series, HP 2000-200 Notebook PC series, HP 430 Notebook PC, HP 431 Notebook PC, HP 630 Notebook PC, HP 631 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02918188

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.