• Informações

Identificação do documento: c02962622

Versão: 1

Notebooks HP - O monitor e as fontes do notebook aparecem distorcidos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Aug-2011

Última atualização : 23-Aug-2011

DESCRIPTION
Os gráficos e as fontes aparecem obscuros ou distorcidos.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 6440b
RESOLUÇÃO
O monitor pode aparecer distorcido porque o tipo limpeza está ativado nas Propriedades gráficas. Para corrigir esse problema, siga as etapas abaixo.
  1. Clique com o botão direito do mouse na área de trabalho e selecione Propriedades gráficas.
  2. Selecione Propriedades.
  3. Selecione a guia Aparência, em seguida, a guia Efeitos.
  4. Clique em a caixa suspensa que mostra o tipo limpeza como padrão e clique em OK.
  5. Clique em OK de novo para salvar.
Os gráficos e as fontes agora devem aparecer normais.

Hardware platforms affected : HP ProBook 6440b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02663059

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.