• Informações

Identificação do documento: c02962608

Versão: 1

Notebooks HP - Notebook demora mais do que o tempo normal para desligar ou fazer logoff

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Aug-2011

Última atualização : 23-Aug-2011

DESCRIPTION
O notebook demora mais tempo do que o normal para desligar ou fazer logoff, chega a demorar 3 minutos. Este problema só ocorre se a opção de AutoLogon no HP Logon Manager estiver ativada. Se a opção de AutoLogon estiver desativada, este problema não ocorre.

ABRANGÊNCIA
HP 4320t Mobile Thin Client
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale o seguinte SoftPaq para atualizar o driver do dispositivo do adaptador de rede sem fio.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de WLAN Broadcom e Utilitário
VERSÃO: 5.100.82.86 REV A
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP 4320t Mobile Thin Client

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02910464

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.