• Informações

Identificação do documento: c02962599

Versão: 1

Notebooks HP - CyberLink PowerDVD não é fornecido com a imagem pré-instalada

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Aug-2011

Última atualização : 23-Aug-2011

DESCRIPTION
Um notebook que deveria ter o CyberLink PowerDVD 10 pré-instalado não tem. Além disso, usar o HP Recovery Manager (acessado pressionando a tecla F11 na inicialização) não instala ou restaura o CyberLink PowerDVD 10.
Este problema pode ocorrer em alguns notebooks vendidos no Japão que não possuem as unidades de disco ópticas Blu-Ray.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP Pavilion dv6-6000 Entertainment
Notebook HP Pavilion dv7-6000 Entertainment
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe o SoftPaq a seguir para instalar o CyberLink PowerDVD 10.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
CyberLink PowerDVD 10 (2D/3D)
VERSÃO: 10.0.3.2815
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Pavilion dv6-6000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv7-6000 Entertainment Notebook PC series

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02905893

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.