• Informações

Identificação do documento: c02962596

Versão: 1

Notebook HP - O botão ejetar na bandeja da unidade de disco óptico não funciona

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 10-Aug-2011

Última atualização : 23-Aug-2011

DESCRIPTION
A unidade de disco óptico (ODD) não abre quando o botão ejetar na bandeja é pressionado. Além disso, o botão ejetar na bandeja não transmite a sensação de estar sendo pressionado quando o dedo faz contato com ele.

ABRANGÊNCIA
Notebook Compaq Presario Série CQ43-100
Notebook Compaq Presario Série CQ43-100
Notebook Compaq Presario Série CQ43-200
Notebook HP 430
Notebook HP 431
RESOLUÇÃO
A unidade de disco óptico (ODD) que vem com esta plataforma tem um botão robusto que impede a abertura acidental da bandeja da ODD quando qualquer lado do botão ejetar na bandeja é pressionado. Os lados do botão ejetar na bandeja são projetados para deixar de responder.
Para ejetar a bandeja da ODD, pressione o centro do botão ejetar na bandeja.

Hardware platforms affected : Compaq Presario CQ43-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ43-200 Notebook PC series, HP 430 Notebook PC, HP 431 Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02904710

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.