Identificação do documento: c02912331

Versão: 1

Notebooks HP - Mensagem de Erro do HP_TOOLS Partition Installation

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 11-Jul-2011

Última atualização : 28-Apr-2014

DESCRIPTION
Ao tentar instalar o QuickLook em um sistema que não tem uma partição HP_TOOLS, uma mensagem de erro aparece com The HP_TOOLS partition was not found. Installation cannot continue and will now exit.

sourceInformation

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8440p
Notebook HP EliteBook 8540p
Notebook HP ProBook 4310s
Notebook HP ProBook 4310s
Notebook HP ProBook 4310s
Notebook HP ProBook 4311s
Notebook HP ProBook 4410s
Notebook HP ProBook 4411s
Notebook HP ProBook 4415s
Notebook HP ProBook 4415s
Notebook HP ProBook 4416s
Notebook HP ProBook 4510s
Notebook HP ProBook 4515s
Notebook HP ProBook 4515s
Notebook HP ProBook 4710s
Notebook HP ProBook 5310m
Notebook HP ProBook 6440b
Notebook HP ProBook 6445b
Notebook HP ProBook 6540b
Notebook HP ProBook 6545b
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, instale o QuickWeb antes de instalar QuickLook. O HP QuickWeb automaticamente criará a partição HP_TOOLS caso não exista.
Como alternativa, esse problema pode ser resolvido criando a partição HP_TOOLS.
Siga o documento Diretrizes da Partição HP_TOOLS do Notebook HP Business para obter instruções sobre como criar a partição HP_TOOLS:

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8440p Notebook PC, HP EliteBook 8540p Notebook PC, HP ProBook 4310s Notebook PC, HP ProBook 4311s Notebook PC, HP ProBook 4410s Notebook PC, HP ProBook 4411s Notebook PC, HP ProBook 4415s Notebook PC, HP ProBook 4416s Notebook PC, HP ProBook 4510s Notebook PC, HP ProBook 4515s Notebook PC, HP ProBook 4710s Notebook PC, HP ProBook 5310m Notebook PC, HP ProBook 6440b Notebook PC, HP ProBook 6445b Notebook PC, HP ProBook 6540b Notebook PC, HP ProBook 6545b Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit) (deleted) Microsoft Windows Vista Business (32-bit) (deleted) Microsoft Windows Vista Business (64-bit) (deleted) Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit) (deleted) Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit) (deleted) Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit) (deleted) Microsoft Windows Vista Home Basic (64-bit) (deleted) Microsoft Windows XP Microsoft Windows XP 64-Bit Edition (deleted) Microsoft Windows XP Home Edition Microsoft Windows XP Professional Edition Microsoft Windows XP Tablet PC Edition

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02024274

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.