• Informações

Identificação do documento: c02912193

Versão: 1

Notebooks HP - Webcam Interna Causa Erro De Tela Azul Após Sair Do Estado de Suspensão

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 11-Jul-2011

Última atualização : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
A webcam interna causa um erro de tela azul ao aparecer após a estação de trabalho sai de um estado de suspensão. Este problema ocorre quando o DreamColor está em execução.

ABRANGÊNCIA
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8540w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8740w
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale o driver de vídeo NVIDIA mais recente e o painel de controle.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Painel de controle e driver de vídeo NVIDIA
VERSÃO: 261,55
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540w Mobile Workstation, HP EliteBook 8740w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Pro 64-Bit Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02863752

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.