• Informações

Identificação do documento: c02864651

Versão: 1

Notebooks HP - Não é possível fazer logon usando o cartão inteligente ao continuar a partir do estado de hiibernação ou travamento

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 07-Jun-2011

Última atualização : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
Uma mensagem de erro aparece indicando "Nenhum certificado válido encontrado" e o notebook não pode fazer logon depois de continuar a partir do modo de hibernação ou travamento. O modo de travamento refere-se ao travamento do computador pressionando-se a tecla do Windows + L. Esse problema ocorre em notebooks que executam o Microsoft Windows Service Pack 2 (SP2).

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 6930p
Notebook HP EliteBook 8530p
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, aplique o Hotfix contido no Microsoft KB artigo KB978523:

Hardware platforms affected : HP EliteBook 6930p Notebook PC, HP EliteBook 8530p Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02796101

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.