• Informações

Identificação do documento: c02861249

Versão: 1

Notebooks HP - O controlador de teclado produz pressionamentos de tecla incorretos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 03-Jun-2011

Última atualização : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
Um "A" aparecerá na tela se as teclas "r", "e" e "b" forem pressionadas ao mesmo tempo. Além disso, será gerado um pressionamento da tecla Enter se as teclas "c", "d" e de barra de espaço forem pressionadas ao mesmo tempo.

ABRANGÊNCIA
HP Mini 5103
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale o BIOS versão F.03 ou posterior.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Atualização de BIOS do sistema de notebooks HP (ROM família 68PGP)
VERSÃO: F.03
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Mini 5103

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02763580

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.