• Informações

Identificação do documento: c02859907

Versão: 1

Notebooks HP - Notebook para de responder durante inicialização inicial devido ao Código de Erro 019 ou 24

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-Jun-2011

Última atualização : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
O notebook para de responder durante a inicialização inicial devido ao código de erro 019 ou 24. Esse problema ocorre em notebooks com o Microsoft Windows 7 32 bits.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP EliteBook 8540p
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8540w
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, reconstrua a imagem do notebook com a mídia de restauração do Windows 7 32 bits (582916-003, 623448-003 e 623432-023).

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540p Notebook PC, HP EliteBook 8540w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02807910

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.