• Informações

Identificação do documento: c02859897

Versão: 1

Notebooks HP - Luz indicadora de WLAN está sempre ativada

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 02-Jun-2011

Última atualização : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
A instalação do SoftPaq SP50498, que modifica o driver de dispositivo do adaptador sem fio Atheros do notebook, faz com que a luz indicadora de WLAN do notebook permaneça sempre acesa, sem levar em conta se o adaptador sem fio está ativado ou desativado.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4320s
Notebook HP ProBook 4321s
Notebook HP ProBook 4420s
Notebook HP ProBook 4520s
Notebook HP ProBook 4720s
RESOLUÇÃO
Para resolver esse problema, baixe e instale a atualização do SoftPaq mais recente para o adaptador de rede sem fio afetado.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de LAN sem fio Atheros 2011
VERSÃO: 9.20 REV: A
Nota: Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4320s Notebook PC, HP ProBook 4321s Notebook PC, HP ProBook 4420s Notebook PC, HP ProBook 4520s Notebook PC, HP ProBook 4720s Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02817860

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.