• Informações

SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICAÇÃO DE ALTERAÇÃO DO PRODUTO

Identificação do documento: c02828442

Versão: 1

Versão F.11 de atualização do BIOS do sistema de Notebooks HP Compaq 6730b e HP Compaq 6530b

Data de liberação : 06-May-2011

Última atualização : 08-Aug-2011

DETAILS OF CHANGE
  • Adicionado suporte para o sistema operacional Microsoft Windows 7.
  • Corrigido um problema em que o campo Tipo 1 na tabela SMBIOS não informaria Wake-on-LAN.
  • Adicionado o número de série ao campo Tipo 2 na tabela SMBIOS. Isso permite que clientes usem utilitários que procuram o número de série nesse local.

MOTIVO DA ALTERAÇÃO
Para implementar alterações em "Detalhes de Alteração".
IMPACTO DA ALTERAÇÃO
Não crítico
Componentes afetados:
Notebook HP Compaq 6730b e Notebook HP Compaq 6530b

DATE OF CHANGE

Data efetiva : 25-Sep-2009

Hardware platforms affected : HP Compaq 6530b Notebook PC, HP Compaq 6730b Notebook PC

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.