• Informações

Identificação do documento: c02742139

Versão: 1

Notebooks HP - Webcam Faz Com Que o Notebook Pare de Responder Após Sair Do Estado de Repouso S3

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 03-Mar-2011

Última atualização : 16-Mar-2011

DESCRIPTION
A webcam do notebook faz com que ele pare de responder após sair do estado de repouso S3.

ABRANGÊNCIA
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8540w
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8740w
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, baixe e instale os seguintes SoftPaqs.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Para 8740w:
Atualização de BIOS do sistema de notebooks HP (ROM família 68CAD)
VERSÃO: F.0A
Para 8540w:
Atualização de BIOS do sistema de notebooks HP (ROM família 68CVD)
VERSÃO: F.0E
Utilitário de Instalação do Chipset Intel
VERSÃO: 9,1.1,1020 REV: F
Utilitário de Instalação do Chipset Intel
VERSÃO: 9,1.1,1025 REV: G
Driver do Intel Matrix Storage Manager
VERSÃO: 8.9.8.1005 REV: M
Driver USB 3.0 NEC
VERSÃO: 1.0.18.0 REV: A
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540w Mobile Workstation, HP EliteBook 8740w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows XP Pro 64-Bit Edition(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02721919

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.