Identificação do documento: c02742129

Versão: 1

Notebooks HP - Os Monitores Externos zr24w Acoplados à 8540w Não Saem da Tela em Branco do Windows

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 03-Mar-2011

Última atualização : 16-Mar-2011

DESCRIPTION
Os monitores HP zr24w não retornam depois de apagados pela função de Tela em Branco do Windows por mais de 5 minutos quando conectados à Estação de acoplamento avançada através da porta do monitor. Os monitores permanecem em branco e o notebook não responde a atalhos de teclado ou ao botão de alimentação.

ABRANGÊNCIA
Estação de trabalho móvel HP EliteBook 8540w com Microsoft Windows 7 Professional (32 bits)
RESOLUÇÃO
Baixe e instale a versão 261.28 do driver gráfico NVIDIA.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de placa gráfica NVIDIA para Microsoft Windows 7 de 32 bits Versão 261.28
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e software atualizados para o computador no site de drivers e downloads da HP.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540w Mobile Workstation

Sistemas operacionais afetados : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02718688

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.