SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICAÇÃO DE ALTERAÇÃO DO PRODUTO

Identificação do documento: c02725001

Versão: 1

Estações de trabalho HP - Placa Gráfica Nvidia Q4000 - BIOS de vídeo 70.00.52.00.06

Data de liberação : 18-Feb-2011

Última atualização : 24-Feb-2011

DETAILS OF CHANGE
  • BIOS de vídeo atualizado para a versão 70.00.52.00.06
  • Adicionar memória de fonte alternada Hynix
  • Adicionar regulador de alimentação alternativo Richtek

sourceInformation

VERSÃO DO COMPONENTE
608533-001
URL DE SUPORTE
MOTIVO DA ALTERAÇÃO
  • Melhorar a Garantia de Fornecimento adicionando fonte de memória alternada
IMPACTO DA ALTERAÇÃO
Nenhuma alteração na sequência de caracteres do ID nem no driver.
Componentes afetados:
Placa gráfica Nvidia Q4000 (produto padrão da HP)

HISTÓRICO DE REVISÕES : Versão 1

DATE OF CHANGE

Data efetiva : 01-Apr-2011

Hardware platforms affected : HP Z200 Workstation, HP Z400 Workstation, HP Z600 Workstation, HP Z800 Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.