SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICAÇÃO DE ALTERAÇÃO DO PRODUTO

Identificação do documento: c02724981

Versão: 1

Estações de trabalho HP Z200 SFF - lançamento do BIOS 1.09

Data de liberação : 18-Feb-2011

Última atualização : 24-Feb-2011

DETAILS OF CHANGE

Correções

• Corrige um problema no qual o recurso Hyper-Threading não está disponível no aplicativo Performance Advisor da HP.

Aprimoramentos

• Adiciona uma atualização de recurso à ativação OEM.

VERSÃO DO COMPONENTE
BIOS 1.09
MOTIVO DA ALTERAÇÃO
Instalar aprimoramento e correção.
IMPACTO DA ALTERAÇÃO
Atualização recomendada para clientes.
Componentes afetados:
Não aplicável

HISTÓRICO DE REVISÕES : Versão 1

DATE OF CHANGE

Data efetiva : 01-Feb-2011

Hardware platforms affected : HP Z200 Small Form Factor Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.