• Informações

Identificação do documento: c02708392

Versão: 1

Notebooks HP - O notebook para de responder e uma tela de erro é exibida ao reproduzir músicas MP3 em determinado HD.

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Data de liberação : 29-Jan-2011

Última atualização : 05-Feb-2011

DESCRIPTION
O notebook para de responder e uma tela de erro é exibida ao reproduzir músicas MP3 em determinados HDs.

ABRANGÊNCIA
Notebook HP ProBook 4720s
RESOLUÇÃO
Para resolver este problema, faça o download e instale o Driver de áudio de alta definição (HD) IDT.
Descrição do Softpaq
Informação
Download
Driver de áudio de alta definição (HD) IDT
VERSÃO: 6.10.6300.0; 5.10.6300.0
observação:
Uma versão mais recente deste software pode estar disponível. Verifique se há drivers e softwares atualizados para o seu computador em http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4720s Notebook PC

Sistemas operacionais afetados : Não aplicável

Softwares afetados : Não aplicável

ID de referência cruzada de comunicações de suporte : IA02619069

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.